QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vánoční trhy na náměstí v Domažlicích jsou v plném proudu

19.12.2022 17:01

Vánoční dekorace, svařák, langoše a mnoho dalšího čeká na návštěvníky vánočních trhů v Domažlicích. Trhy s sebou přináší i zajímavý kulturní program.

Vánoční trhy_město Domažlice

V pátek 16. prosince byly zahájeny vánoční trhy na domažlickém náměstí. Návštěvníci si mohou vybrat z bohaté nabídky vánočních dekorací, regionálních potravin, výrobků klientů diecézní charity, ale pochutnají si i na nejrůznějších dobrotách.

V rámci trhů probíhá na náměstí v Domažlicích i zajímavý doprovodný program s názvem Hudba u stromečku. Trhy zahájily děti s představením Perníček zpěvníček, děti ze ZUŠ Staňkov, domažlická kapela Jakkdy a na závěr slavnostního zahájení trhů proběhla ohnivá show.

Na co se můžete těšit v následujících dnech?

Na pondělí 19. prosince je připraven program studentů Gymnázia J. Š. Baara s názvem Vánoce na míru. A tak, jako každý den, vystoupí v 17 hodin na náměstí ponocný. V úterý 20. prosince zahájí program v 15 hodin swingující dámské trio Přelet M. S. Ve středu 21. prosince vystoupí v 17:05 trubači OMS. Ve čtvrtek bude na náměstí Vypečená vánoční suita – vánoční zpěvohra. V pátek, tedy poslední den trhů, se návštěvníci mohou těšit na tradiční vánoční příběh připravovaný Římskokatolickou farností. Začátek v 17 hodin.

Trhy budou zdobit domažlické náměstí až do pátku 23. prosince.

Detailní program naleznete zde.

Foto město Domažlice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24