QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda ve Šťáhlavech! Při střetu vozidla s autobusem se zranilo 5 osob - FOTKY

27.12.2022 18:24     27.12.2022 19:36

Velmi vážná nehoda se stala ve Šťáhlavech na Návsi Republiky, kolem 18. hodiny se střetl autobus s osobním vozidlem.

bus auto hzspk
FlAKWnIWIAEoedcbus auto nehoda hzspk stahlavy nehpdabus auto hzspkbus auto nehoda stahlavy foto hzspkbus auto nehoda stahlavybus auto stahlavy foto hzspkbus auto stahlavy foto hzspkíbus oa _stahlavybus auto foto hzskbus auto foto hzspk stahlaby

"Aktuálně zasahujeme s dalšími složkami IZS v obci Šťáhlavy, kde došlo ke střetu autobusu a osobního vozidla. Podle prvotních informací je zraněno několik osob. Silnice je v místě nehody zcela neprůjezdná," uvedla k nehodě policie.

K nehodě došlo na úrovni kostela Sv. Vojtěcha. "V autobusu evidujeme tři zraněné, v osobním vozidle dvě zraněné osoby," uvedl krátce po nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Účastníky nehody byly i děti. "Dětským účastníkům nehody jsme poskytli posttraumatickou intervenční péči a darovali jim plyšové dráčky. Zasahují hasiči ze stanic Slovany a Rokycany. Při nehodě došlo k poškození sloupu el. vedení," dodal Poncar s tím, že z hasičské stanice Košutka dorazil na místo evakuační autobus, který převezl nezraněné osoby do Plzně.

Záchranná služba transportovala celkem pět osob včetně ročního dítěte.

"Muže r. 1983 se zdravotní indispozicí a bez zranění na Urgentní příjem FN Plzeň. Dále transportujeme ženu r. 2000 a muže r. 1986 s lehkými zraněními do FN Bory. Ženu r.1956 s lehkým zraněním na Urgentní příjem FN Plzeň. Zhruba roční dítě vezeme k vyšetření na Urgentní příjem FN Plzeň," upřesnila mluvčí záchranné služby Andrea Divišová.

 

FOTO: HZSPK, PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24