QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velká soutěž s QAPem: Pozor! Známe vítěze hlavní ceny iPhone a iPad!

06.03.2023 12:12

Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň pořádaly velkou soutěž o iPhone a iPad. Finále soutěže je tu! V článku se dozvíte, kdo vyhrál lákavé hlavní ceny! Možná jsi to zrovna ty!

losování výhry APPLE_0323 (2)
losování výhry APPLE_0323 (2)losování výhry APPLE_0323 (40)losování výhry APPLE_0323 (3)výherní jablko_19_Karolína Karasová

Velká soutěž o iPhone a iPad odstartovala v pondělí 20. února. Každý den do prodejny EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4, chodilo mnoho lidí, kteří se nakousnutým jablkem ve tvaru loga APPLE zaregistrovali do naší soutěže. Hlavní výhry Apple iPhone SE (2022) a Apple iPad 10,2" nalákaly stovky soutěžících. Děkujeme, že jste do toho šli s námi!

HLAVNÍ VÝHRA

Hlavní cenou je zbrusu nové jablíčko Apple iPhone SE (2022). Výherce hlavní ceny vybrala porota, která pečlivě posoudila všechna nakousnutá jablka. To nebyl věru vůbec jednoduchý úkol. Všichni soutěžící se totiž opravdu do jablíček poctivě zakousli. Po dlouhé diskusi nakonec porota došla ke stejnému závěru. Nový telefon vyhrála KAROLÍNA KARASOVÁ. Gratulujeme!

Výherní jablíčko:

 

Druhou hlavní cenou je Apple iPad 10,2". Výherce byl dnes vylosován jedním ze zaměstnanců EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni. Ze všech zaregistrovaných soutěžících štěstí přálo TEREZE KANTOŘÍKOVÉ. Tereze také k výhře gratulujeme!

DENNÍ VÝHRA

Po celou dobu soutěže probíhalo každý všední den od 21. 02. 2023 do 03. 03. 2023 losování výherců denní ceny. Tou byla poukázka do Express Servisu v hodnotě 200 Kč.

Seznam výherců poukazu 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni:

SOFIE UNGROVÁ

RENÁTA HNÍZDILOVÁ

KRISTÝNA KANTOŘÍKOVÁ

RUDOLF ŽAHOUN

ISABELA IGERSKÁ

MARIE KOTVANOVÁ

VLADIMÍR HUDÁČEK

LADA WAGNEROVÁ

PAVEL AUBRECHT

Poděkování sponzorům soutěže:

Děkujeme Sady Nebílovy za výborná jablka, která naší soutěži dodala tu potřebnou šťávu.

Děkujeme ecoCity TAXI za svoz nakousnutých jablek.

V neposlední řadě děkujeme Ranči Šídlovák, který přijal naše nakousnutá jablka a koně se zasloužili o jejich ekologickou likvidaci.

 

Děkujeme všem soutěžícím za účast a všem výhercům gratulujeme!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24