QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

AKTUÁLNĚ: Vražda na Rokycansku. Policie prověřuje podezřelou osobu

22.05.2023 19:19     23.05.2023 13:41

K hrůznému činu došlo v jedné z obcí na Rokycansku. Policie momentálně trestný čin vyšetřuje.

PČR_ilustrační_QAP

AKTUALIZACE:

Policie zveřejnila k včerejšímu případu další informace. "V jednom z domů bylo nalezeno tělo starší ženy, u které bylo po ohledání těla zjištěno, že zemřela násilnou smrtí," upřesnila Michaela Raindlová, mluvčí policie. "Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy a prověřují veškeré okolnosti. Ve věci nyní probíhají procesní úkony."

"V souvislosti s případem kriminalisté prověřují jednu osobu, veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí," dodala mluvčí.

Původní článek:

“Aktuálně se zabýváme dalším násilným trestným činem, ke kterému jsme vyjížděli dnes odpoledne na Rokycansko,” informovala mluvčí policie Eva Červenková.

Mrtvá osoba byla nalezena v pondělí 22. května v jedné z menších obcí na Rokycansku. “Na těle mrtvé osoby, která byla nalezena v jedné menší obci, byly zjištěny známky cizího zavinění, a proto si případ převzali krajští kriminalisté. Ti ve věci zahájili úkony trestního řízení a zabývají se prověřováním veškerých skutečností,” doplnila mluvčí policie.

“S ohledem na probíhající trestní řízení není v tuto chvíli z taktického hlediska možné zveřejnit další informace,” vysvětlila Eva Červenková.

Policie dnes zveřejnila také informace týkající se případu fyzického napadení, ke kterému došlo v sobotu 20. května 2023 ve večerních hodinách v Plzni městské části Doubravka. Informovali jsme zde

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24