Recept na domácí tatarák

03.03.2010 16:19

Máte rádi tatarák? Smíchejte pár surovin, namažte na topinku a pošmákněte si i se svými přáteli u vychlazeného piva.

Ingredience:


1 kg nízkého roštěnce nebo pravé svíčkové,
2 větší cibule,
6 žloutků,
šálek stolního oleje,
1 plnotučná hořčice,
1 kečup,
2 balíčky sladké papriky,
mletý kmín,
sardelová pasta nebo kapary,
kari,
chili,
starší chleba na topinky

Příprava:


1kg nízkého roštěnce nebo pravé svíčkové dvakrát umeleme nebo svíci naškrábeme, 2 větší cibule, 6 žloutků, šálek stolního oleje, 1 plnotučná hořčice, 1 kečup jemný, 2 balíčky sladké papriky, mletý kmín, sardelovou pastu nebo kapary, kari, chilli spojíme v jednu jedinou hmotu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT