QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na scéně U Zvonu se už v sobotu odehraje první divadelní představení

09.06.2021 10:45

Divadelní léto pod plzeňským nebem odstartuje už v sobotu 12. června představením Poslední zrnko písku. Vstupenky můžete zakoupit na internetu nebo v den představení na místě.

970x250-starbucks-nitro

Venkovní divadlo je jedinečný a ojedinělý zážitek, který se odehrává na místě, kterým běžně jen procházíte. Tento rok se scéna nachází U Zvonu. Při návštěvě není nutné dbát na společenskou stránku večera, oblečení volte příjemné a teplejší.

Na místě budou dodržena všechna platná hygienická opatření, zakoupením vstupenky divák stvrzuje, že se akce zúčastní s platným negativním covid testem, potvrzením o očkování anebo potvrzením o prodělání onemocnění covid.

Těšit se můžete na tato divadelní představení: Romeo a Julie, Cyrano, Slyšíš mě?, Poslední zrnko písku, Slam Poetry All Stars, Jsme muzikál!

Již 14. ročník Divadelního léta pod plzeňským nebem začíná už v sobotu 12. června, kdy se na scéně U Zvonu odehraje Poslední zrnko písku. "Autorská inscenace vznikla vloni v rámci rezidenčního pobytu studentů DAMU a dramaturg Jaroslav Jurečka za ni převezme Uměleckou cenu města Plzně. Poslední zrnko písku, které je na programu i v neděli 13. 6., vystřídá v pondělí 14. 6. večer muzikálových hitů Divadla J. K. Tyla Jsme muzikál! Premiéra letošní hlavní novinky Romeo a Julie se chystá na 26. 6., následovat bude deset repríz. Ve druhé polovině července nabídne Divadelní léto reprízy úspěšné inscenace Cyrano z roku 2018, premiéru autorské novinky Slyšíš mě? a tradiční slam poetry," uvedla Daniela Vítová.

Více informací se dozvíte ZDE.

Foto: Alžběta Huclová

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24