Chceš jít s QAPem na Žebřík zadarmo? Soutěž s námi o vstupenky!

29.03.2023 14:43

Plzeň už tento pátek ožije velkou hudební událostí! Chceš být u toho? Internetové noviny QAP.cz pořádají soutěž o vstupenky!

Žebřík č. 31 fotovizuál šířka

Tento pátek 31. března se v plzeňském DEPO2015 budou vyhlašovat vítězové 31. ročníku Hudebních cen Žebřík. Exkluzivním večerem, během něhož bude předáno celkem 28 cen, provede moderátorské duo Marek Taclík – Iva Pazderková.

Mezi nominovanými je řada zvučných jmen: Vypsaná fixa, Chinaski, Mirai, Lucie, Kabát, Prago Union, Cocotte Minute, Tata Bojs, Marek Ztracený, Miro Žbirka, David Koller, Tomáš Klus, Honza Křížek i David Stypka, Ewa Farna, Lenny, Anna K, Kateřina Marie Tichá či Eva Burešová.

Brány DEPO2015 se otevřou v 18:30. O originální úvod večera se od 19:30 postará mezinárodně uznávaný DJ Friky, který ve svém půlhodinovém setu kromě muziky namíchá i obraz, který bude součástí scény. Poprvé se na Žebříku koncertně představí písničkářka Kateřina Marie Tichá, doprovázena skupinou Bandjeez. Svou úspěšnou loňskou desku Kusy radosti a největší hity odprezentuje Vypsaná fixa, která bude mít hodinový set. Večer zavře plzeňská legenda Znouzecnost.

Významný prostor dostane fenomenální kytarista a skladatel Michal Pavlíček, jehož na retrospektivním „best of“ koncertě doprovodí Bára Basiková, Kamil Střihavka, Vilém Čok či zpěvák Hentai Corporation Radek Škarohlíd. Zazní hity Stromboli, BSP, Pražského výběru i další klenoty naší rockové historie, často v unikátním aranžmá.

Chceš být u toho? Klikni na odkaz, odpověz správně na jednoduchou otázku a soutěž s námi o lístky na 31. ročník Hudebních cen Žebřík!

Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 30. března v 17:00. Ze všech správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří získají dvě volné vstupenky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24