QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

K čemu slouží mobilní aplikace sázkových kanceláří?

23.05.2023 11:19

Mobilní telefon je zařízení, které nosí neustále u sebe naprostá většina lidí. Ať už jedete MHD, čekáte u lékaře nebo máte jinou volnou chvilku, pravděpodobně po něm sáhnete a spustíte si internet nebo nějakou aplikaci. Můžete se vzdělávat, sledovat zprávy, nějaký film nebo sportovní zápas. Můžete si povídat s přáteli nebo třeba hrát nějakou hru. A pokud je vám více než 18 let, můžete klidně i sázet. Víte, k čemu slouží mobilní aplikace sázkových kanceláří?

Depositphoto.com

Mobilní aplikace nebo webové stránky

Řada sázkových kanceláří pochopila trendy současné doby a rozhodla se investovat do vývoje mobilních aplikací. Na mobilním telefonu si samozřejmě můžete spustit běžné webovky sázkových kanceláří, ale pokud je k dispozici mobilní aplikace, vyplatí se využívat ji. V naprosté většině aplikací se nemusíte učit nic nového než to, co znáte běžně ze stránek konkrétních kanceláří. Aplikace vám toto prostředí navíc příjemně zjednoduší.

Pozor: Myslete na to, že hazardní hry představují riziko vysokých finančních ztrát a také riziko vzniku závislosti. Platí také zákaz hraní hazardních her osobám mladším 18 let. Pamatujte, že z dlouhodobého hlediska je výhoda vždy na straně sázkové kanceláře/casina. Hrajte s rozumem, kontrolujte svou hru a dodržujte zásady zodpovědného hraní.

Výhody mobilní aplikace

  • Poskytuje vysokou rychlost,
  • je přehledná,
  • můžete si nastavit řadu parametrů podle svého, nezabírá velký prostor na uložišti,
  • na ploše máte dobře viditelnou ikonu,
  • umožňuje rychlé vklady a výběry,
  • nabízí přehlednou kurzovou nabídku,
  • je možné sledovat přes ni živé přenosy,
  • máte kdykoli přehled o svém účtu atd.

Jak nainstalovat aplikaci sázkové kanceláře?

Pro stažení a instalaci aplikace budete potřebovat mobilní telefon s operačním systémem Android nebo iOS. Aplikaci pak můžete stáhnout třeba v App Store, pokud máte iOS, nebo si ji můžete stáhnout přímo z webu sázkové kanceláře. Google Play možnost stažení aplikace neposkytuje. Jak na to?

  • V nabídce webové stránky sázkové kanceláře najděte možnost „stažení aplikace
  • po kliknutí na toto políčko se začne do mobilu stahovat soubor,
  • povolíte instalaci,
  • po instalaci můžete aplikaci přímo využívat.

Bezpečné hraní

Služby sázkových kanceláří u nás jsou zpřístupněny pouze pro osoby starší 18 let. Každý hráč by si měl uvědomit, že hraní hazardu není cestou ke zbohatnutí nebo vyřešení nějaké složité životní situace. Jde jen o hru, která má vyvolat pocit napětí a soutěžení. Správná sázková kancelář proto svým hráčům jasně stanoví pravidla hry a doporučení pro to, aby hra byla hrou a nestala se problémovou hrou. V mobilní aplikaci si tak můžete nastavit nejrůznější omezení, která v tomto pomohou.

K čemu slouží mobilní aplikace sázkových kanceláří?

U nás jednou z nejvíce stahovaných je Fortuna aplikace. Fortuna je známá sázková kancelář, která nabízí obrovskou nabídku možností, na co si vsadit, a to například:

  • Liga mistrů, Evropská liga, Konferenční liga, NHL, NBA, MMA, tenis, basketbal, házená, americký fotbal, box, cyklistika, hokej, Formule 1, golf, kriket, motorky, plochá dráha apod.,
  • také politické události, jako jsou například volby,
  • sázky na zábavu jako je třeba Eurovize, Stardance, talentové soutěže,
  • nebo třeba vývoj kurzu měny atd.

Fortuna aplikace s výhodami

Fortuna aplikace patří mezi ty lepší. Je velmi přehledná, intuitivní a rychlá. Nabízí všechny výhody, které najdete na webových stránkách, navíc ale i například možnost přihlášení přes otisk prstu, přehled všech tiketů, možnosti live sázení i live streamingu, přehled kurzových nabídek atd. Především živé přenosy zápasů a turnajů, které dělají ze sázení tu opravdu zajímavou a zábavnou část, má Fortuna opravdu vychytané. Samozřejmě to není umožněno úplně u každého zápasu. Proto tam, kde živé sledování nejde, nabízí aplikace využít tzv. live skóre nebo funkci Tracker, které vám podají přesné informace, jak zápas probíhá.

Mobilní aplikace sázkových kanceláří tak jsou snadným pojítkem mezi vámi a světem hazardní zábavy pro dospělé. Je to jistota rychlého připojení, snadné obsluhy a dokonalého přehledu o sázkách i o stavu vašeho účtu.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Pouze pro 18+.

 

Foto Depositphoto.com

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24