Májový koncert na Jedničce láká na dobrou muziku a lahodné víno

25.05.2023 13:14

Již tuto sobotu se bude na Lochotíně konat Májový koncert. Přijďte se pobavit i vy!

ilustrační_víno_ženy_Milan Svoboda

Májový koncert se bude konat v parku U Bazénu na Lochotíně v sobotu 27. května od 14 do 19 hodin. Přijďte si užít nevšední odpoledne s dobrou muzikou a lahodným vínem. „Návštěvníci se kromě muziky a ochutnávky vín mohou těšit i na dobré jídlo. Bude to pohodové odpoledne pro všechny generace,“ zve starostka Jedničky Ivana Bubeníčková.

Jak bude netradiční odpoledne na Jedničce probíhat? Akci zahájí pěvecký soubor Jéčko, který vede Jaro Smejkal, zpěvák a vokalista Terezy Kerndlové. Smejkalův soubor vystupuje s různými hudebními styly, zpívá české i zahraniční hity. Poté se divákům představí Václav Krušina, který je nejen výborný zpěvák, ale i kytarista. Veřejnost jej možná zná z hudební soutěže Superstar, kde vystupoval v roce 2020.

Jedničku následně roztančí Zakkiss Trio, což je hudební projekt Martina Zakkisse Juhy, k němuž se postupně přidala violoncellistka Karolína Korecká a bubeník Daniel Nam. Zakkiss Trio produkují svou vlastní hudbu, jejíž součástí jsou nejen jemné poetické písně, ale i pořádný nářez a Martinova jedinečná kytarová sóla.

Neváhejte, přijďte si užít zábavné odpoledne na Lochotín. Májový koncert na Jedničce bude nevšedním zážitkem pro celou rodinu.

Foto ilustrační Milan Svoboda, plakát ÚMO 1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24