Ani letos děti nepřijdou o razítko vánočního pošťáka na jejich dopisy přání

04.12.2020 9:50

Adventní atmosférou ožije mázhauz plzeňské radnice. Od 12. prosince můžete využít služeb vánoční pošty. Už od začátku prosince funguje také Ježíškova pošta v Železné Rudě.

FOTO_QAP_CZ (10)

V adventním čase bude v mázhauzu plzeňské radnice po roce opět úřadovat vánoční pošťák.

Na místě budou k zakoupení také vánoční pohlednice, přáníčka do obálky i papírové betlémy. Na poště bude k dispozici speciální vánoční razítko, kterým bude možné opatřit nejen vánoční pozdravy, ale také dopisy určené přímo Ježíškovi, které děti mohou zanechat v pošťákově vánoční schránce. Vánoční pošta bude mít otevřeno každý den od 12. do 22. prosince mezi 10. a 16. hodinou.

I tento rok tradičně otevírá svoji kancelář v Železné Rudě Ježíškova pošta, aby mohla stvrdit doručení vánočních přání Ježíškovi od těch nejmenších, až po jejich rodiče, babičky a dědečky. Poslední razítko udělá radost dětským duším 22. prosince.

Zasílat svá přání, pohlednice, kartičky a dopisy na adresu můžete na adresu ITC - Ježíškova pošta, Javorská 154, 340 04 Železná Ruda. Nezapomeňte přiložit ofrankovanou obálku se zpáteční adresou! A ještě nezapomeňte ponechat na vánočních přáních a hlavně pohlednicích dostatek místa na razítko od Ježíška!

Foto: ilustrační Qap.cz

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT