QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

ANO odstartovalo kampaň, Zarzycký chce vyčistit Plzeň

02.08.2022 12:07

„S námi bude líp. Vyčistíme Plzeň,“ to stojí na reklamních plochách, které se objevily v Plzni. ANO startuje kampaň před zářijovými komunálními volbami.

ano

V Plzni se opět strhne boj o primátorské křeslo. Přestože hnutí ANO už dvakrát vyhrálo volby, na post primátora nikdy nedosáhlo. Kandidát na primátora města Plzně za hnutí ANO Roman Zarzycký má tak poslední 4 roky na plzeňské radnici jako náměstek primátora ve své gesci například sport. Na tomto poli se mu výrazně daří, v Plzni za poslední roky vznikla celá řada nových sportovišť, řada sportovišť se konečně dočkala rekonstrukce, probíhá rozsáhlá výstavba sportovní infrastruktury a město intenzivně podporuje sportovní kluby.

Jak ale sám Roman Zarzycký uvádí, je třeba začít pracovat i v ostatních oblastech.

A od čeho chce tedy hnutí ANO vyčistit Plzeň?  

  • Od nepořádku v centru, na sídlištích i v parcích
  • Od závadného chování jednotlivců nejen na noční Americké, hlavním vlakovém nádraží, v sídlištích, ale i v klidových zónách
  • Od nelogických uzavírek komunikací a z nich plynoucích kolon
  • Od hazardu a jeho dopadu na mnoho rodin
  • Od neuvážlivého kácení a likvidaci orné půdy kvůli nenasytným developerům
  • A v neposlední řadě, od vlivu zákulisních hráčů a prosazování jejich ekonomických zájmů na úkor nás všech

Hnutí ANO představilo také kandidáta na senátora ve volebním obvodu 7. Je jím ikona dostihového sportu, osminásobný vítěz Velké pardubické Josef Váňa, který vyhrál více jak 270 dostihových závodů. „Jde o člověka nesmírně úspěšného, přesto neobyčejně skromného. Je celý život Západočech, na Plzeňsku a v regionu tráví spoustu času už od vojny, kterou absolvoval v Boru u Tachova. Začínal zde i svoji sportovní kariéru,“ říká Zarzycký s tím, že si na něm váží zejména jeho férovosti.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24