QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto u Plas vyjelo mimo silnici a zůstalo viset na svodidlech

21.10.2019 21:16

Mladý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a po smyku skončil se svým vozem na svodidlech. U nehody museli zasahovat záchranáři, kteří muže transportovali do FN v Plzni.

C1

V pondělí se mezi obcemi Kralovice a Plasy na severním Plzeňsku stala vážná dopravní nehoda čtyřiadvacetiletého řidiče. Muž skončil v péči záchranářů.

K dopravní nehodě došlo o půl osmé večer. "Čtyřiadvacetiletý řidič jel od Kralovic na Plasy, nepřizpůsobil rychlost jízdy svého vozidla Fiat Croma, dostal smyk a narazil do svodidel, na kterých zůstal viset," uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Na místo okamžitě vyjeli záchranáři, podle kterých byl muž po nehodě při vědomí a komunikoval. "Muž měl pohmožděniny od pásů a volantu a byl transportován do FN na Lochotíně pozemní cestou," řekla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Přítomnost alkoholu v krvi se na místě nedala zjistit. "Dechovou zkoušku ani test na drogy vzhledem ke zranění nemohli dopravní policisté Plzeň venkov provést, a tak nařídili odběr krve v lékařském zařízení," dodala Dagmar Brožová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24