Auto vylétlo po smyku ze silnice, péči záchranky skončila mladá žena! FOTKY

13.11.2019 9:57

Havárie osobního auta zkomplikovala ve středu ráno provoz na silnici nedaleko Chotěšova. Auto po smyku vylétlo ze silnice a skončilo na střeše.

1
123

Všechny záchranné složky musely ve středu ráno vyjíždět k nehodě u Vodního Újezdu na Plzeňsku. Auto tam skončilo mimo silnici.

"Mezi Vodním Újezdem a Chotěšovem došlo k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla. Automobil se nachází mimo komunikaci na střeše," popsal v průběhu zásahu u nehdoy mluvčí hasičů Petr Poncar.

V péči záchranky skončila jedna žena. "Ženu, ročník 1997, transportujeme se středně těžkým poraněním do FN Plzeň na Lochotíně," doplnil Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

"Žena jela s osobním vozem od obce Chotěšov směr Dobřany. Na mokré vozovce, při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila dle všeho rychlost vozidla stavu vozovky a povětrnostním vlivům a dostala smyk. Následně havarovala vpravo mimo vozovku. Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou," popsala průběh nehody mluvčí policie Ivana Jelínková. V místě nehody musel být provoz řízený kyvadlově.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24