QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bezdomovec se zabydlel ve Štruncových sadech, odpadky se množí - FOTKY

04.01.2019 10:47

Bezdomovec, který se před časem usídlil pod lávkou ve Štruncových sadech, začíná být problémem. Odpadky se stále množí, strážníci s ním ale nemají snadné jednání...

267922_1
267922_1267922_5267922_2

Případ 56letého muže bez domova, který se zabydlel ve Štruncových sadech, zaměstnává opakovaně nejen strážníky, ale také úředníky prvního obvodu.

Ležení se nachází pod lávkou, která spojuje Štruncovy sady a Luční ulici. Hlídky strážníků na místo vyjíždí opakovaně. Stejně tomu bylo i v tomto týdnu. "Hlídka ze stanice Územně strážní služby místo kontrolovala a spícího muže zde objevila. I přesto, že byl opakovaně strážníky upozorněn na to, že se dopouští přestupkových jednání, a to neoprávněného záboru veřejného prostranství a jeho znečišťování, žádnou nápravu dosud nesjednal," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Stejně jako v minulých případech, i tentokrát byl muž obklopený odpadky. Nechyběly plastové lahve od vína a další nepořádek. Žádné pořízení s ním ale nebylo. Celá věc tak bude znovu putovat k úředníkům. "K záležitosti se odmítl vyjádřit a nechtěl ji na místě řešit. Zabývat se jí bude proto správní orgán," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24