QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bonusový programu Plzeňské karty rozšířil svoje výhody

26.09.2019 21:25

Držitelé Plzeňské karty mohou průkaz využít i mimo sféru dopravy. Díky Bonusovému programu mohou ušetřit při nákupech či výletech v Plzni i na Šumavě. Přinášíme podrobnosti.

dobíjení

Plzeňská karta slouží jako průkaz pro čerpání řady slev a výhod. Stačí jen ukázat kartu u smluvního partnera a využít slevu. Není potřeba žádná další registrace ani plnění podmínek.

Cílem Bonusového programu je poskytnutí bonusu ve formě slevy, případně dalších výhod držiteli Plzeňské karty při nákupu různého typu služeb a zboží. "Plzeňská karta v něm slouží jako průkaz pro čerpání slev u našich partnerů, kteří jsou v současné době nejen na území města Plzně a okolí, ale již také na Šumavě a v Bavorském lese," informují dopravní podniky.

Slevy v Bonusovém programu je možné čerpat s klasickou verzí Plzeňské karty, ať už je stará nebo nová, včetně jejích mutací jako je přívěsek pro prvňáčky nebo Plzeňská karta s logem Senior Pas. Výjimku tvoří Virtuální karta, kterou prozatím není možné užívat jako identifikátor u partnerů zapojených do Bonusového programu.

"Snažíme se nabídku partnerů pro vás neustále rozšiřovat a zlepšovat. Věříme, že s námi se nudit opravdu nebudete," říkají dopravní podniky s tím, že nápady, připomínky, či tipy na nové partnery, mohou držitelé poslat na email bonusovyprogram@plzenskakarta.cz.

Seznam partnerů je na webových stránkách Plzeňské karty.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24