QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chystáte se na výlet do Mirakula? Pozor na uzavírky a práce na silnici

29.07.2021 16:36

Stále více rodičů se chystá se svými ratolestmi na výlet do Milovic, kde se nachází oblíbený Park Mirakulum. Projeli jsme cestu a zjistili, jaká je nejlepší trasa a jaké překážky na Vás čekají.

Mirakulum1

Pro výlet do Parku Mirakulum je výhodnější volit termín návštěvy raději přes pracovní týden, kdy není návštěvnost tak vysoká jako o víkendu. Parkovacích míst je v okolí dostatek, pracovníci parku řidiče navigují, které parkoviště mají využít.

Mirakulum

Vstupenky je nejlepší zakoupit na webu Parku, vyhnete se tak dlouhým kolonám, které u vchodu jsou. Vstupné je jednotné, za každou osobu se platí 250 korun. Vstupné platí všechny osoby s výškou od 90 cm včetně a je celodenní.

Park Mirakulum je celé prázdniny bez omezení otevřen. Ke vstupu do Parku není potřeba PCR ani antigenní test.

Občerstvení je v areálu dostatek, vybírat mohou návštěvníci z české kuchyně, rychlého občerstvení, pizz a dalších jídel.

Z Plzně je nejlepší cesta do Milovic po dálnici D5, v Praze přes Městský okruh se napojit na dálnici D10 směr Mladá Boleslav/Liberec. Výjezdem 27 sjet na silnici 272 směrem na Benátky nad Jizerou a pokračovat až do Milovic. U Benátek je ovšem uzavírka, objízdná trasa je na některých místech špatně značená. Na mapce níže je vyznačená vhodná trasa z Benátek nad Jizerou do Milovic.

Objizdna-trasa

Na výlet do Parku se dá z Plzně vyrazit i vlakem. A to do stanice Milovice, odtud autobusem č. 432 do stanice Park Mirakulum.

Foto: Mirakulum, Qap.cz

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24