QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cyklistka dostala křeče a srazila chodce! Vážná nehoda na Belánce, FOTO

27.09.2013 12:28     27.09.2013 13:14

Dopravu v Plzni v pátek v poledne zkomplikovala nehoda na rušné křižovatce Na Belánce. Cyklistka srazila chodce. Podle všeho za to mohla její zdravotní indispozice.

obrazek

Dopravu v Plzni na Klatovské v pátek v poledne zkomplikovala nehoda na křižovatce Na Belánce. Cyklistka srazila chodce přímo u obchodu na rohu Klatovské a ulice U Trati. Řidiči museli počítat s komplikacemi. Ženu i chodce odvezly sanitky do nemocnic v Plzni.

Komplikovaná nehoda se odehrála v pátek kolem poledne na jedné z nejfrekventovanějších silnic. Paradoxně v ní nefigurovalo žádné auto. "Oznámení o nehodě jsme přijali ve 12:03 přes tísňovou linku 112. Šlo o srážku cyklistky s chodce. Nehoda se stále vyšetřuje," řekla mluvčí policie Ivana Telekešová.

Na místo musely vyrazit hned dvě sanitky vzhledem k tomu, že zraněná byla jak žena na kole, tak chodec, kterého smetla. "Cyklistka dostala během jízdy na kole nejspíš křeče a přitom srazila chodce. Sanitky je odvezly k dalším ošetřením do Fakultní nemocnice. Žena měla středně těžká poranění, chodec lehká," potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Řidič na Klatovské tak museli především směrem do centra počítat s problémy a zdržením kvůli kolonám. Ve stejnou dobu zkomplikovala dopravu v Plzni i nehoda dvou nákladních aut na opačném konci průtahu z Bor na Lochotín. Na Karlovarské třídě pod křižovatkou u Lidlu, tam se to naštěstí obešlo bez zranění.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24