QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Deštníky v pohotovosti! Příští dny proprší, objevit se mohou i bouřky

20.05.2019 7:58

Podle nové týdenní předpovědi bychom v dalších dnech rozhodně neměli nechávat deštníky doma. Počítat musíme s deštěm i přeháňkami. Čtěte novou předpověď do 27. května.

FOTO_QAP_CZ (8)

V pondělí bude zataženo až oblačno, večer místy i polojasno. Počítat musíme s přeháňkami, někde i bouřkami a postupně také místy s vydatnějším deštěm. teploty budou mezi 15 až 19 stupni.

Hodně podobné to bude i v úterý, kdy nás čeká oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno. Během dne se ale opět místy vyskytnou přeháňky a ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 12 až 8 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 15 až 19.

Na deštníky bychom neměli zapomínat ani ve středu a ve čtvrtek. Čeká nás oblačno až zataženo, na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Ve čtvrtek by mohlo být i polojasno. Teploty budou v noci kolem 11 stupňů, přes den kolem 18.

V pátek už by se mělo o něco oteplit. Bude oblačno až polojasni, ojediněle se objeví i přeháňky. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den ale 18 až 22.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Většinou oblačno, během dne místy přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 22 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24