Děti i dospělí si vyzkoušejí olympiádu na Jiráskově náměstí

16.06.2021 19:29

Akademie nadání zve malé i velké sportovce na Olympiádu na Jiráskově náměstí. Uskuteční se ve čtvrtek 17. června od 14:00 do 18:30 hodin v parku na Jiráskově náměstí.

210616_Jiraskovonamesti_olympiada
210616_Jiraskovonamesti_olympiada210616_Jiraskovonamesti_olympiada_2

„Propojíme konec školního roku a začínající léto s možností využití odpoledne příjemně stráveného společnými aktivitami na Jiráskově náměstí. Cílem je ukázat všem, že prostor náměstí žije,“ zvou organizátoři akce na čtvrteční odpoledne na Jiráskovo náměstí.

Pro děti, teenagery i dospělé jsou připraveny sportovní aktivity a hry, nízké lanové překážky pro všechny věkové kategorie, šipky, kanjam, giant, holandský billiard, balanční hry, opičí dráha, jízda na koloběžkách po dráze zručnosti i vlastní ose. Na účastníky čeká také kolo štěstí s lákavými odměnami. Děti si budou moci vyzkoušet dočasné tetování, malování na obličej nebo si něco vyrobí v tvořivé dílničce. Pro milovníky fantazie je připravena hra Dračí doupě. Organizátoři akce také připravili edukační program – Den zdraví, kde si zájemci vyzkouší první pomoc i se dozvědí, jak pečovat o zdraví.

V 17 hodin vystoupí taneční skupina Shahinez s orientálními tancemi.

Více informací naleznete zde.

 

Foto: Město Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24