Domácí premiéra Škodovce nevyšla, od Sparty inkasovala pětkrát

13.08.2020 20:10

Indiáni měli po dlouhé době šanci představit se před domácími fanoušky. Ve čtvrtek 13. srpna přivítali na svém ledě Spartu. Premiéra se ale nezdařila.

plzen sparta

Zápas začal dobře pro soupeře, první gól dala Sparta ani ne po sto vteřichách utkání. A začátek druhé třetiny byl jako přes kopírák, Sparta znovu začala rychlým gólem. Ve 24. minutě sice snížil stav Filip Suchý, to ale byla jediná branka Plzně v tomto zápasu. Sparta nakonec porazia Plzeň s rozdílem 4 branek.

Už v pátek 14. srpna má Plzeň šanci na reparát v domácím zápase s Kladnem.

Ohlasy po zápase:

Jiří Hanzlík (HC Škoda Plzeň): Výsledek odpovídá dění na ledě. Jsme tým, který má hokej založený na fyzické kondici, na pohybu, houževnatosti... A pokud to v tom našem hokeji není, tak s takto kvalitním týmem jakým je Sparta prostě neuspějeme. Hosté nás v tom předčili, stejně tak hrou s pukem.

Josef Jandač (HC Sparta Praha): Byl to náš nejlepší zápas z dosud odehraných čtyř. Nejen výsledkem, ale i předvedenou hrou. Jsme rádi, že jsme výkon zlepšili a navázali na poslední třetinu z Kladna. Pořád je to ale hokej v létě, týmy se pohybují v různých fázích přípravy, ale už se tam objevovaly věci, které chceme.

Plzeň - Sparta 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 24. Suchý (Kodýtek, Straka) – 2. Zikmund (Pavelka), 23. Kudrna (Košťálek, Pech), 31. Tomášek (Košťálek), 41. Dvořáček (Sukeľ), 60. Klimo (Říčka). Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.

foto: HC ŠKODA
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24