QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Excellentní žena nalákala davy. Hvězdou byla Halina Pawlowská - FOTKY

09.04.2016 19:16

V pořadí již 8. ročník Excellentní ženy hostil hotel Marriott v centru Plzně. Společenskou akci plnou novinek a zajímavostí pro ženy si nenechaly ujít zástupy dam.

FOTO_QAP_CZ (72)
FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (19)FOTO_QAP_CZ (23)FOTO_QAP_CZ (21)FOTO_QAP_CZ (24)FOTO_QAP_CZ (28)FOTO_QAP_CZ (26)FOTO_QAP_CZ (29)FOTO_QAP_CZ (30)FOTO_QAP_CZ (31)FOTO_QAP_CZ (32)FOTO_QAP_CZ (33)FOTO_QAP_CZ (34)FOTO_QAP_CZ (35)FOTO_QAP_CZ (37)FOTO_QAP_CZ (39)FOTO_QAP_CZ (40)FOTO_QAP_CZ (41)FOTO_QAP_CZ (42)FOTO_QAP_CZ (43)FOTO_QAP_CZ (44)FOTO_QAP_CZ (48)FOTO_QAP_CZ (49)FOTO_QAP_CZ (52)FOTO_QAP_CZ (53)FOTO_QAP_CZ (54)FOTO_QAP_CZ (57)FOTO_QAP_CZ (55)FOTO_QAP_CZ (60)FOTO_QAP_CZ (59)FOTO_QAP_CZ (61)FOTO_QAP_CZ (62)FOTO_QAP_CZ (66)FOTO_QAP_CZ (69)FOTO_QAP_CZ (68)FOTO_QAP_CZ (72)

Dámská konference Excellentí žena je v podstatě originálním úkazem. Koná se dvakrát během roku a pokaždé je vyprodáno. Pořadatelé leckterých jiných akcí by mohli závidět. V čem je "zakopaný pes"? Podle zakladatelky a organizátorky Anny Šperlové je to jasné - ženy se chtějí vzdělávat.

V pořadí již 8. ročník Excellentní ženy, který se konal v sobotu 9. dubna v hotelu Marriott v Plzni, byl vyprodamý už předem. Velkým tahákem byla jistě účast spisovatelky Haliny Pawlowské, ale i Marcely Košanové a skutečně bohatý doprovodný program. Dámy si mohly připadat jak v nebi. Kadeřnice, kosmetičky, masážní křesla, k tomu lahodná káva, dobré jídlo i kvalitní vína a navíc zajímavá témata.

"Bylo úplně vyprodáno, asi čtyřicet žen jsem musela odmítnout. Jsem nadšená. Ukazuje se, že ženy se chtějí scházet, chtějí se vzdělávat. Bohužel v Plzni není kde. Takovéto konference se jinak nepořádají. Ne aby to bylo jen zážitkové, ale i vzdělávací. Jsou tady bezvadné ženy. Jsou tady manažerky, ale také ženy úplně obyčejné. Chodí sem maminky s dcerami, kamarádky a podobně. Třetina z žen chodí stále, zhruba dvě třeitny se obměňují, protože ne každému se to hodí," říká organizátorka Anna Šperlová.

FOTO_QAP_CZ (11)

Ženy nechtějí jen hubnout a cvičit, chtějí se vzdělávat. V tom je základ úsěchu Excellentní ženy...

V čem tkví úspěch konference pro dámy? "Nás ženy zvou většinou cvičit nebo hubnout, ale ne vzdělávat se. Doufám, že je to i v tom, jak vybírám témata. Žádná z konferencí není stejná. Snažím se, aby si v tom každá žena našla své," vysvětluje Anna Šperlová.

A potvrzují to i samotné účastnice konference."Chtěly jsme spolu s kamarádkou strávit společný čas, takže nás tato akce oslovila. Zajímají nás témata, která tady jsou, proto jsem vyrazily. Je to příjemné, určitě to není ztracený čas," zhodnotila dubnový ročník paní Petra z Plzně.

"Já bych řekla, že jsem využily všechno, co se tady nabízelo. Vyzkoušely jsme kadeřnici, líčení, masážní křesla i výborné jídlo. Určitě velice hezká, zajímavá a vtipná byla přednáška paní čarodějky Košanové. Pro mě zvlášť, protože se o tyto věci zajímám. To bylo asi bezkonkurenční," dodává její kamarádka Irena.

Velkou hvězdou byla samozřejmě Halina Pawlowská a její příjezd byl hodně netrpělivě očekávaný. Nakonec se dámy dočkaly a nelitovaly. A jakou vlastnost by měla skutečná excelentní žena mít podle slavné spisovatelky? "Já si myslím, že základní vlastnost excelentní ženy je, že je laskavá. Od té laskavosti se odvíjí úplně všechno. Kupodivu to je vlastnost, na kterou se ve všech výčtech a časopisech zapomíná, o té se vlastně nemluví," prozradila pro QAP.CZ Halina Pawlowská.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24