QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fakultní nemocnice na Lochotíně se pyšní novým vstupem - FOTKY!

01.08.2020 12:52

Lochotínská nemocnice přivítá návštěvníky novým vstupním prostorem. Vstup je doplněn o zbrusu novou prodejnu občerstvení, kterou si užijí nejen zaměstnanci, ale i pacienti. 

kkp
kkprth

Do areálu lochotínské fakultní nemocnice se nyní vstupuje skrz prosvětlený nový vstup. Vstupní brána je nově doplněna i o moderní prodejnu občerstvení, nabízející kromě tradičních lahůdek i příjemnou atmosféru. 

 

„Stavební úpravy původních prostor, zkolaudovaných při výstavbě první etapy areálu FN Lochotín jako návštěvní hala, probíhaly od února letošního roku. Provedli jsme kompletní rekonstrukci, včetně výměny skleněných výplní, doplnění vzduchotechniky a klimatizace. Součástí rozsáhlé rekonstrukce byly i úpravy objektu vjezdové vrátnice, v němž má služebnu ostraha areálu,“ uvedl technicko-provozní náměstek ředitele Bc. Milan Topinka

 

Ředitel FN Plzeň MUDr. Václav Šimánek, Ph.D. dodává: „Jsme moderní a špičková nemocnice. Naším cílem je, aby pacienti a zaměstnanci byli spokojeni a měli v nemocnici komfortní prostředí. K tomu přispívá i možnost pohodlně se najíst a nakoupit si. Zanedbatelná není ani vizuální stránka nemocnice, kterou zase o něco výše posunula hlavní vstupní prostor.“

 

Nové pekařství je provozované společností Malinová. V pekárně lze zakoupit běžné lahůdky a pečivo ale i produkty zdravé výživy. Naleznete zde také diabetický koutek a oddělení s novinami. 

 

FOTO: FN Plzeň  

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24