QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FC Viktoria přijímá opatření kvůli koronaviru. Chce ochránit fanoušky

06.03.2020 10:31

Už v sobotu 7. března čeká Viktorku domácí zápas s Českými Budějovicemi. Klub vzhledem k událostem posledních dní a po konzultaci s hygieniky vydává doporučení pro fanoušky.

Foto P. Němeček (2)

Další domácí zápas v plzeňské Doosan Areně čeká Viktorku v sobotu 7. března od 17 hodin. "Vzhledem k událostem posledních dní a po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí  máme na všechny fanoušky prosbu a věříme, že ji budou respektovat a budou ohleduplní k ostatním návštěvníkům stadionu i celému klubu. Žádáme fanoušky, kteří se v uplynulých 14 dnech vrátili ze zahraničí především potom ze severní Itálie či zemí s vysokým počtem onemocnění COVID-19 způsobených koronavirem, aby se řídili doporučením Ministerstva zdravotnictví,“ uvádí mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud fanoušci pociťují příznaky jako kašel, horečku či se necítí zdravotně úplně v pořádku, klub doporučuje raději na stadion nechodit. "Jde o preventivní opatření a doporučení, kterým chceme maximálně ochránit fanoušky na stadionu a vlastně i celý klub včetně hráčů. Věříme, že toto doporučení fanoušci přijmou a každý se rozhodne dle svého aktuálního stavu, zdraví je vždy prioritní,“ vysvětluje Václav Hanzlík.

Klub zároveň zajistí větší množství hygienických a dezinfekčních prostředků na toaletách a v blízkosti stánků s občerstvením.

Pokud se doporučení týká některého z permanentkářů, který v sobotu na stadion nedorazí, má možnost nabídnout své místo ostatním prostřednictvím našeho systému do pátečních 12 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24