QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Festival Dej více Plzni přiveze do pivovaru svérázné ostravské duo

06.08.2022 17:12

První ročník festivalu s dobročinným přesahem nese název Dej více Plzni. Bude se konat na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Na koho se v rámci festivalu můžeme těšit?

Krhut&Kozub_ilustračka DEJVÍCEPLZNI

Festival Dej více Plzni se ponese v duchu hesla: Umění Porozumění Propojuje Generace. Akce proběhne ve dvou dnech a to v úterý 6 září a ve čtvrtek 15. září. Festival představí i projekty mezigeneračního centra TOTEM. „Festival se zaměřuje na zviditelnění neziskových projektů, v souladu se svým poselstvím, že malé divy dokáží velké věci a je dobré o nich nejen vědět, ale být někdy u toho,“ řekla ředitelka TOTEMu Vlasta Faiferlíková. „Spojili jsme síly s pořadatelem festivalu, Nadačním fondem maléDivy, a s Plzeňským Prazdrojem, abychom do Plzně přivedli zajímavé hosty. A také chceme připomenout, že TOTEM už 23 let pomáhá, kde je třeba, a že bez podpory veřejnosti a sponzorů se neziskovky našeho typu neobejdou,” doplnila Lenka Kropáčová z oddělení PR a dárcovství.

Na co se tedy můžeme těšit? Na umělce, kteří mají fanoušky všech generací, zkrátka dokáží propojit publikum!

  • V úterý 6. září se představí v 15:30 Divadlo Spejbla a Hurvínka. V pivovaru vystoupí se speciálním představením pro letní scénu Hurvínek a nezvaný host.
  • V úterý 6. září se od 20 hodin poprvné v Plzni představí ostravské duo Jiří Krhut a Štěpán Kozub.
  • Čtvrteční večer 15. září bude od 19 hodin patřit Marii Rottrové a dětskému pěveckému sboru Andílci.

„Podpořit TOTEM můžete nejen zakoupením festivalových vstupenek na portálu Plzeňská vstupenka, ale i finančním darem. Pomáhejte spolu s námi!” vyzývá Lenka Kropáčová.

 

Foto ilustrační Dej více Plzni

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24