QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finanční úřad vysílá do terénu úředníky! Pomáhají s daňovým přiznáním

09.03.2019 11:02

Výjezdy úředníků finančního úřadu budou v regionu pokračovat i v příštích dnech. Lidem pomáhají s daňovými přiznáními. Přinášíme podrobnosti!

ilustrační foto_QAP foto (19)

Úředníci finančního úřadu pro Plzeňský kraj opět vyráží do terénu. Lidem pomáhají s vyplňováním daňových přiznání. V příštích dnech vyrazí na jižní Plzeňsko, na Domažlicko i na Tachovsko.

"Finanční správa ČR opět organizuje v rámci aktivního přístupu k daňové veřejnosti výjezdy do vybraných obcí, kde daňovým poplatníkům poradí na obecních či městských úřadech při vyplnění daňového přiznání k dani z příjmů fyzických osob a vyplněná přiznání úředníci také převezmou. Lidé tím ušetří cestu na finanční úřad," říká mluvčí Finančního úřadu pro Plzeňský kraj Michaela Hošťálková.

Informace k dani z příjmů lze nalézt také na internetových stránkách www.financnisprava.cz. Na stránkách www.daneelektronicky.cz si mohou poplatníci tiskopis daňového přiznání také stáhnout, nebo jej přímo na stránkách vyplnit a následně buď vytisknout a doručit na územní pracoviště finančního úřadu, nebo elektronicky odeslat. Daňoví poplatníci se zpřístupněnou datovou schránkou jsou povinni podat daňové přiznání k dani z příjmů elektronicky.

V nejbližších dnech přijedou pracovníci Finanční správy v uvedených termínech do těchto obcí:

Štěnovice      11. března  13:00 – 17:00  obecní úřad – zasedací místnost

Dobřany        12. března  14:00 – 17:00  městský úřad

Holýšov         14. března  14:00 – 17:00  městský úřad

Stod              14. března  14:00 – 17:00  městský úřad

Planá             14. března  12:00 – 16:00  městský úřad

 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24