Food Point Rondel jede! Odpoledne plné zábavy mělo úspěch - FOTKY

21.06.2018 22:31

Prázdniny jsou za dveřmi, i proto se na Rondelu v Plzni konala akce plná zábavy pro celou rodinu. Uspořádala ji společnost  Intercora ve spolupráci s Food Point Rondel.

Food point rondel _foto QAP (1)
Food point rondel _foto QAP (2)Food point rondel _foto QAP (1)Food point rondel _foto QAP (3)Food point rondel _foto QAP (5)Food point rondel _foto QAP (6)Food point rondel _foto QAP (7)Food point rondel _foto QAP (8)Food point rondel _foto QAP (10)Food point rondel _foto QAP (11)Food point rondel _foto QAP (13)Food point rondel _foto QAP (15)Food point rondel _foto QAP (17)Food point rondel _foto QAP (21)Food point rondel _foto QAP (22)Food point rondel _foto QAP (23)Food point rondel _foto QAP (24)Food point rondel _foto QAP (25)Food point rondel _foto QAP (26)Food point rondel _foto QAP (27)Food point rondel _foto QAP (28)Food point rondel _foto QAP (29)Food point rondel _foto QAP (30)Food point rondel _foto QAP (31)Food point rondel _foto QAP (32)Food point rondel _foto QAP (33)Food point rondel _foto QAP (34)Food point rondel _foto QAP (35)Food point rondel _foto QAP (36)Food point rondel _foto QAP (37)Food point rondel _foto QAP (38)Food point rondel _foto QAP (42)Food point rondel _foto QAP (40)Food point rondel _foto QAP (45)Food point rondel _foto QAP (43)Food point rondel _foto QAP (47)Food point rondel _foto QAP (46)

Ve čtvrtek 21. června teploty lezly vysoko ke třicítce, i přesto se na parkovišti u Food Point Rondel v Plzni pořádně "řádilo". Děti tančily, zpívaly, vyváděly s klaunem Mirečkem i klaunkou Leontýnkou.

K tomu po celé odpoledne hrála kapela skvělých muzikantů, která si říká prostě Sebranka. Podle vysvětlení frontmana Jirky Bláhy vznikl název vemi jednoduše. Kapela je totiž složená, "tak trochu sebraná", ze všech možných uskupení a skupin. Kluci se prostě jednou sebrali a od té doby spolu takto skvěle hrají...

Food point rondel _foto QAP (36)

"Mně se to tady moc líbí a dostala jsem zmrzlinu a lízátko zadarmo,"prozradila QAPu malá Lea, kerá přišla na akci s maminkou a bráškou v kočárku. Právě zmrzlina, lízátka, jahodový sorbet nebo pití byly pro návštěvníky akce ve Food Pointu Rondel zcela zdarma. "Já jsem taky měla zmrzlinu zadarmo," přidává se další malá návštěvníce Verunka a svěřuje se, že jí strašně bavili klauni. Klaun Mireček kromě zpívání a další zábavy dětem ještě vyráběl z balónků nejrůznější zvířátka.

K tomu se děti vyřádily na skákacím hradu realitní kanceláře Remax, která byla partnerem akce. Nezastavila se ani malířka, která provozovala po celé odpoledne malování na obličej. Frčely nejrůznější malůvky- kytičky, kočičky, ale i batmani.

A ve Food Point Rondel kromě zmrzlin a dalšího sortimentu zadarmo, nabízeli svoji výbornou klasiku. Tedy skvělou pizzu a těstoviny od E-basta pizza & pasta, výtečné čínské pokrmy od Chinese Cuisine Noodles, oblíbený kebab od Dönner Kebab a čerstvé bagety z Bageterie Boulevard.

Food point rondel _foto QAP (5)

 

foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24