Gospel (až) na dřeň v Plzni

08.03.2012 12:51

Do Plzně se 9. – 11. března chystá Gospel (až) na dřeň. Jedná se o víkend s dvojicí zahraničních profesionálních dirigentů, kteří se věnují především gospelu. Jsou to dánská dirigentka Liza Littau a anglický černošský zpěvák, dirigent a pastor, David Daniel.

Milovníci gospelu se opět dočkají víkendového workshopu s dvojicí zahraničních profesionálních dirigentů, kteří se věnují především gospelu
a práci s různými sbory, které tento žánr zpívají. Od 9. do 11. března můžete zajít do Kostela ECM Maranatha v Plzni na Gospel (až) na dřeň.

Do Plzně zavítá dánská dirigentka Liza Littau a anglický černošský zpěvák, dirigent a pastor, který působí v jednom londýnském černošském kostele, David Daniel. Liza Littau bude v Čechách vystupovat celkem posedmé, pro Davida Daniela je to druhá příležitost vystoupit před českým publikem. Na workshop se můžete přihlásit na webových stránkách sdružení Gospel Train (www. gospeltrain.cz) a kursovné činí 750 korun. Workshop pořádá o.s. Gospel Train a sbor Touch of Gospel ve spolupráci s Nadací pro transplantace kostní dřeně.

foto: gospel Et netera a.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24