QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hledají se svědci dopravní nehody v obci Koloveč na Domažlicku

14.10.2021 14:01

Neznámý řidič při couvání či otáčení narazil do zaparkovaného vozidla. Od nehody ujel pryč. Škoda na zaparkovaném autě byla vyčíslena na 40 tisíc korun. Policie po řidiči stále pátrá.

dopravní nehoda na Domažlicku_1
dopravní nehoda na Domažlicku_1dopravní nehoda na Domažlicku_3dopravní nehoda na Domažlicku_2

V Koloveči na Domažlicku došlo k dopravní nehodě v blíže nezjištěné době od 23 hodin dne 11. října do 8 hodin ráno dne 12. října. Na náměstí Svobody u domu s číslem popisným 45 neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při couvání či otáčení poškodil zaparkované vozidlo značky Renault Trafic, které na místě zaparkoval jeho majitel. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Škoda na vozidle Renault byla vyčíslena na 40 tisíc korun. 

„Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. Mohou se přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ promluvila k veřejnosti policejní mluvčí Dagmar Brožová.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24