QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejový svaz odkládá pět úvodních zápasů přípravného turnaje

28.07.2020 19:00

Důvodem jsou karanténní opatření v některých klubech, která se týkají i Rytířů Kladno. Odkládá se proto i úterní duel v Plzni. Indiáni měli nastoupit právě proti Kladnu.

1

Karanténní opatření platí v Motoru České Budějovice, Vervě Litvínov a také v klubu Rytíři Kladno. Pět zápasů přípravného turnaje Generali Česká Cup se proto odkládá. Náhradní termíny zatím vedení hokejového svazu nestanovilo.

V příštím týdnu se neuskuteční úterní utkání Sparta – České Budějovice, Liberec – Litvínov a také duel Plzeň – Kladno. Odkládají se i čtvrteční souboje České Budějovice – Kladno a Litvínov – Mladá Boleslav.

"S účastníky poháru jsme v kontaktu a mají zájem soutěž sehrát, což termíny i při odložených zápasech zatím umožňují. Další vývoj však bude záviset na epidemiologické situace a případných omezeních v klubech nebo městech a regionech,“ sdělil mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Úvodní kolo turnaje tak zahájí pět zápasů, podle plánu se mají utkat Olomouc s Hradcem Králové, Třinec s Přerovem, Mladá Boleslav s Karlovými Vary, Zlín s Vítkovicemi a Brno s Pardubicemi.

Další utkání v rámci poháru by měli indiáni sehrát 6. srpna na ledě pražské Sparty. 

Plzeňský hokejový klub zareagoval už 24. července na zpřísňující se opatření v souvislosti s koronavirem uzavřením zimního stadionu pro veřejnost. Více jsme psali zde.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24