QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hromadná nehoda u Chotíkova, vážné zranění utrpěl motorkář! Silnice je uzavřena

20.02.2021 18:25     20.02.2021 19:28

K hromadné nehodě tří vozidel a jedné motorky došlo kousek za Plzní před Chotíkovem. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Silnice je zcela uzavřená!

sanitka

Nehoda se stala před půl sedmou na silnici 20 nedaleko Globusu za Plzní ve směru na Chotíkov. Zasahují všechny záchranné složky. "Zdravotnická záchranná služba z místa transportuje muže cca 40 let, který utrpěl těžké zranění dolní končetiny na Emergency Fakulní nemocnice Plzeň," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Policisté již šetří dopravní nehodu na místě. Z tohoto důvodu je komunikace I/20 obousměrně uzavřena. Policisté odklání dopravu na nejbližší objízdné trasy. Žádáme řidiče, aby respektovali pokynů policistů a využívali objizdných tras," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Podle prvotních výsledků vyšetřování policie došlo k dopravní nehodě tří osobních vozidel a jednoho motocyklu. Zranění utrpěl motorkář.

"U řidičů osobních automobilů byl alkohol vyloučen dechovou zkouškou. Z důvodu zranění řidiče motorky nebylo možné provést dechovou zkoušku. V nemocnici bude zajištěn odběr krve,"dodala Hokrová.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24