QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kde a jak zakončit prázdniny? Tipy na 31. srpna a 1. září

29.08.2019 20:55

Kde se bavit a kam vyrazit poslední prázdninový víkend? Přinášíme tipy na celou řadu akcí v Plzni a Plzeňském kraji. Inspirujte se a vyražte třeba na výlet...

ZOO LOHBERG_Bavorsko_Lam (9)

Sobota 31. srpna

Tradiční Farmářské trhy probáhají od 8 hodin na náměstí Republiky v Plzni.

Přijďte se rozloučit s prázdinami do plzeňské Zoologické a botanické zahrady, kde od 10 hodin bude připraven pro děti bohatý program. Čtěte zde.

Prohlídky města Plzně začínají ve 13 hodin na Náměstí Republiky.

Rockové léto na Mži 2019, kde se představí CITRON, KOMUNÁL, MORČATA NA ÚTĚKU, V3SKA a TOXIC PARADISE, startuje ve 14 hodin v Kozolupech u Plzně.

Cestovatelská show „Cesta jako žádná ze sta“ se bude konat od 18 hodin v amfiteátru Lochotín v Plzni.

VEČERNÍ TEMATICKÉ PROHLÍDKY MĚSTA PLZNĚ na téma Báje a pověsti plzeňské probíhají a Retro procházka Plzní začínají od 18 a 19:30 hodin. Více v článku zde.

Zámky a hrady v regionu nabízí speciální nočná programy v rámci Hradozámecké noci. Navštívit můžete zámky Červené Poříčí, Kozel, Manětín, Horšovský Týn a Tachov, dále pak hrady Velhartice, Rabí, Švihov a také klášter Kladruby. Více zde.

Autorské představení s názvem MŮŽEM I S MUŽEM, kde hrají Hrachovcová, Hybnerová a další, je k vidění od 19 hodin na zámku Nebílovy.

Nenechte i ujít známou klatovskou kapelu Lord rock od 19 hodin a Janka Ledeckého ve 21 hodin na náměstí Míru v Klatovech.

Od 19:00 hodin si můžete užít koncert skupin Inseminační stanice, S.A.S. a T.B.N. u občerstvení na hřišti v Chlumčanech.

Kapela Anakonda Benda vystoupí od 20 hodin v restauraci Kotva na Hracholuskách.

Velkou louku v Plasích rozproudí od 21 hodin Brutus.

Ve 21 hodin se představí skupina Brufen U Jevčáků ve Stříbře.

Koncert Kabát revival Plzeň bude zahájen od 21 hodin v PDA Sušice.

Neděle 1. září

Areál Plzeňského Prazdroje provoní 12. ročník Festival polévky od 11 hodin.

Třetí ročník letního hudebního festivalu Anima music na zámku Nebílovy bude zakončen koncertem skupiny Urband v 19 hodin.

Inscenace divadelního představení divadla DJKT v Plzni s názvem Povídání o pejskovi a kočičce můžete vidět od 20 hodin v Zach's Pubu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24