Komentované prohlídky centrem Plzně pokračují! Vyvrcholí adventem

01.10.2019 14:27

Oblíbené komentované prohlídky v Plzni budou pokračovat i na podzim. Tématicky budou zaměřené na oslavy 28. října, na výročí 30 let od roku 1989 a chybět nebudou ani adventní prohlídky.

180510_Vecerni_tematicke_prohlidky_3

Plzeňské oslavy vzniku republiky (28. října)

Celou řadu zážitků a prohlídek pro vás připravujeme na pondělí 28. října, kdy se uskuteční Plzeňské oslavy vzniku republiky. Těšit se můžete na komentované prohlídky radnice, Měšťanské besedy i Loosových interiérů. Připraveny budou také oblíbené tematické prohlídky Plzeň za první republiky a Báje a pověsti plzeňské. Vstupenky budou v prodeji od 7. října.

Oslavy 30 let od Sametové revoluce (16. a 17. listopadu)

V době, kdy si budeme připomínat 30. výročí od sametové revoluce, určitě nebude od věci, vydat se na Retroprocházku Plzní. Speciální komentované prohlídky budou tentokrát zaměřené na to, jak se v Plzni žilo před rokem 1989. Přeneste se s průvodcem do doby, kdy se stály fronty na lístky do kina Moskva a džíny bylo možné koupit pouze za bony v Tuzexu. Vstupenky v prodeji od 20. října.

Advent (30. listopadu. – 22. prosince)

Letos pro vás také chystáme již tradiční adventní prohlídky.  Vybírat můžete ze dvou typů. O adventních pátcích a sobotách se budete moci vydat na komentované prohlídky centra města zakončené adventní svačinkou a povídáním o vánočních zvycích ve Schované kavárně. V ceně vstupenky bude i horký nápoj a vánoční sladká tečka. V neděli vás čekají adventní procházky historickým centrem, které zahrnují pouze komentovanou prohlídku vánočně vyzdobeného centra zaměřenou na historii vánoc, slavení adventu a tradiční zvyky. Něco na zub si už budete muset dát sami doma. Vstupenky budou k prodeji od 1. listopadu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24