QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kontrola charity v Plzni odhalila muže v celostátním pátraní i hledanou ženu - FOTO

07.11.2019 11:49

Plzeňští strážníci vyrazili na kontrolu do městské charity. Během kontroly odhalili muže v celostátním pátrání i hledanou ženu. Úspěch slavili i na dalších místech v Plzni

328755_1

Plzeňským strážníkům se opět zadařilo v souvislosti s odhalováním hledaných osob. Během pár hodin odhalili hned čtyři osoby, po kterých šla republiková policie.

Prvního hledaného strážníci odhalili na Doubravce. "Do očí strážníků padl u křižovatky ulic Doubravecká a Chrástecká. Tvář 39letého Plzeňana znali z policejních evidencí, protože v nich byl veden jako osoba v celostátním pátrání," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Dost slušný "úlovek" se náskledně zadařil při kontrole městské charity. "Hned dvojitý zásah se povedl další hlídce při kontrole na městské charitě v Cukrovarské ulici. Zde zajistila díky perfektní místní a osobní znalosti 31letou ženu v požadavcích Policie ČR a 42letého muže, u něhož se při prověřování ukázalo, že se nachází v celostátním pátrání," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová. Stejná hlídka navíc zadržela po pár hodinách v hale vlakového nádraží hledaného 26letého mladíka ze severního Plzeňska.

"Všechny zajištěné osoby předali strážníci k dalším úkonům policistům na policejní oddělení," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24