Koronoavirus omezuje provoz oblíbených turistických cílů

12.03.2020 11:52

Do odvolání se uzavře turistické infocentrum vedle plzeňské radnice i Patton Memorial Pilsen. Ruší se také komentované prohlídky v Loosových interiérech.

Brummeluv_dum

Vzhledem k závažnosti situace v souvislosti se šířením koronaviru přijímá bezpečnostní opatření také  organizace Plzeň - TURISMUS. Od pátku 13. března až do odvolání bude uzavřeno Turistické infomační centrum vedle radnice na náměstí Republiky 41.

"V infocentru bude zajištěna služba, která bude v rozsahu běžné pracovní doby odpovídat na telefonické a e-mailové dotazy,“ upřesňuje mluvčí města Eva Barborková.

Od pátku 13. března až do odvolání se zavře také muzeum Patton Memorial Pilsen. Omezení se bude týkat i prohlídek v Loosových interiérech.

"Od pondělí 16. března po dobu dvou týdnů nebo do odvolání se ruší veškeré komentované prohlídky na obou prohlídkových trasách v Loosových interiérech. Prohlídky v pátek 13. a v sobotu 14. března se vzhledem k omezené kapacitě osob na skupinu uskuteční. Vstupenky zakoupené online budou automaticky stornovány a peníze vráceny na účet. Vstupné za vstupenky zakoupené hotově může být vráceno pouze na pokladně Turistického informačního centra na náměstí Republiky 41, Plzeň. Zakoupené vstupenky je možné vrátit či vyměnit za jiný termín do 24 hodin před konáním akce,“ dodává Eva Barborková.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24