QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lampionové průvody, koncerty i besedy! Tachovsko ožije řadou akcí

21.10.2019 14:02

Tachovsko nabídne v nadcházejících dnech a týdnech celou řadu akcí. Chystají se lampionové původy, vyrazit můžete také na koncerty, výstavy nebo besedy...

FOTO_Pavel Němeček (35)

Bor zve na Divoké kočky

Bor - Travesti Divoké kočky míří do Boru u Tachova. Akce se koná 23. října od 19 hodin v borském kině na náměstí.

Pavel Justich a jeho vzpomínka na Petra Nováka

Kladruby - Regionální muzeum Kladrubska zve na klubový večer s Pavlem Justichem. Ten zahraje a zazpívá písně od Petra Nováka v pátek 25. října od 18 hodin v kladrubském muzeu.

Včelařská přednáška

Bor - Svět včel a včelařů pohledem Apimondie 2019, tak se jmenuje plánovaná přednáška, která se bude konat 26. října od 15 hodin v borském kině na náměstí republiky. Přednášel bude RNDr. Václava Švamberk. Vstup zdarma.

Oldies párty

Černošín - Město Černošín zve na Oldies párty do sálu Motorestu Vlčák dne 26. října od 20 hodin. Hraje DJ Prazdroj, vstupné 50 korun.

Doga míří do Stříbra

Stříbro - Česká rocková kapela Doga míří do stříbrského kulturního domu 26. října, kde zahraje od 20 hodin. Jako předskokani se představí Anarchia a Spheres. Předprodej vstupenek v kanceláři MKS ve Stříbře.

Electro swing v Besedě

Stříbro - Electro swing párty se odehraje ve stříbrské Besedě 26.října od 21 hodin. Kdo přijde v tématickém oblečení, dostane drink zdarma, vstupné činí 150 korun. Retro koutek připraven!

Noc legend v Konstantinových Lázních

Konstantinovy Lázně - Dvě legendární seskupení se potkají 26. října v 19 hodin v kulturním sále v Konstantinových Lázních. Na pódiu se vystřídají Oskar Petr band a Progres 2. Vstupenky zakoupíte v předprodeji na tamním úřadě.

Obrazy Z Pavlovického ateliéru  v Černošíně

Černošín - Obrazy od tří malířek, které se pravidelně scházejí v tak zvaném Pavlovickém ateliéru, můžete vidět v černošínském muzeu. Svá díla vystavují  Jarmila Krynická,  Lenka Vokrojová a Věra Matoušková. Výstava je otevřena denně od 10 do 16 hodin a potrvá až do konce října.

Lampiónový průvod zámeckým parkem

Bor - Průvod s lampióny  a také soutěž o nejhezčí vydlabanou dýni je naplánován na 29. října od 16.30 hodin u zámeckého parketu. Příjem dýní je v 16.30 hodin, v 17 začne lampiónový průvod a o hodinu později dojde k vybírání nejhezčí dýně.

Beseda zve na hudební večer

Stříbro - Hudební nadílka čeká na návštěvníky 1. listopadu od 21 hodin v sále stříbrské Besedy. Posluchači si užijí kapelu O5 a Radeček a také Jakuba Děkana.

Extra band revival v Tachově

Tachov - Skupina Extra band revival míří do Tachova, zahraje 1. listopadu u sportovního centra u  Bělčáka, a to od 21 hodin.

Chodovarka ve Stříbře

Stříbro - Do stříbrského kulturního domu zavítá v rámci odpoledních tanečků kapela Chodovarka. Stane se tak 3. listopadu od 15 hodin.

Svatomartinský lampiónový průvod

Černošín - V Černošíně se bude konat Svatomartinský průvod s lampióny v sobotu 9. listopadu. Sraz je v 16.30 hodin v Infoparku za tamním motorestem. Po průvodu čeká na děti pohádka v sále Motorestu Vlčák.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24