Marek Ztracený zazpíval v domově pro seniory na Klatovsku - FOTKY

23.04.2020 20:50

Koncerty má sice zakázané, i tak ale Marek Ztracený zazpíval. Alespoň seniorům v domově v Janovicích nad Úhlavou. Na zahradě pod širým nebem si koncert si užil. A jak tráví zpěvák jinak čas v karanténě?

ztracený marek 1
ztracený marek 1ztracený marekztracený marek _domov seniorůztracený marek domov seniorů 1ztracený marek3ztracený marek6ztracený marek5ztracený marek9

Ve čtvrtek odpoledne měli radost jak obyvatelé domova seniorů v Janovicích nad Úhlavou, tak zpěvák Marek Ztracený. Po delší době mohl zpěvák znovu dělat radost svým zpěvem. A radost měli i zdejší obyvatelé, senioři už týdny neviděli své příbuzné, a tak si alespoň tímto koncertem zlepšili náladu a přišli na jiné myšlenky. A Marek potěšil samozřejmě i místní ošetřovatelky...

"Dostal jsem voucher na pobyt tady, který má platnost 100 let," prozradil na konci koncertu se smíchem Marek Ztracený a dodal: "Je to hodně příjemné, je to vtipný dárek." 

Kocertovat teď Marek Ztracený nemůže, a tak tráví čas s rodinou.

"Je to šílená doba. Ale já jsem s rodinu a strašně si to užívám. Zase jsem přišel na to, že jsou i jiné věci, než jen stát na podiu a plánovat koncerty. Trošku mi to vyučilo. Dost mě to baví, jsem na zahrádce, jezdim na kole," prozradil zpěvák ze Železné Rudy. 

Foto: Milan Janoch

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24