QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Masturbující muž a opilec s 4,2 promile zpestřili strážníkům včerejší den

22.09.2021 10:26

Během úterního dne zasahovala Městská policie Plzeň rovnou u dvou případů. Prvním z nich byl masturbující muž, který pohoršoval své okolí, druhým případem byl namol opilý muž.

DSC04888

Včera krátce před polednem byla prostřednictvím Operačního oddělení Městské policie Plzeň přivolaná hlídka Městská policie Bory na nám. Míru, kde se v blízkosti 10. ZŠ nacházel na lavičce muž, který dle svědků na veřejnosti masturboval.

"Hlídka Městské policie muže zkontrolovala a zjistila, že se jedná o 30letého cizince. Chování muže vykazovalo známky požití návykové látky. Muž byl vyzván k orientační dechové zkoušce s výsledkem 1,88  alkoholu. Jelikož tento případ vykazoval znaky trestného činu, byla na místo přivolána PČR a celý případ si převzala k dalšímu šetření," uvedla mluvčí Andrea Vlčková.

 

Druhý případ užití návykové látky zjistili strážníci chvíli po poledni. Na konečné zastávce Plzeň-Bory se nacházela silně podnapilá osoba.

"Na místo byli strážníci přivoláni řidičem autobusu. Opilý muž nebyl schopen chůze a po provedené dechové zkoušce mu byla naměřena pozitivní hodnota s výsledkem 4,20 ‰ alkoholu v dechu. Z tohoto důvodu byl strážníky odvezen a umístěn na protialkoholní záchytnou stanici k odeznění akutní intoxikace," říká Vlčková.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24