QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Milovníci aut, pozor! Olympia zve na Plzeňský autosalon

24.06.2021 13:01

Srdce milovníků aut o víkendu zaplesá. Obchodní centrum Olympia Plzeň zve na největší prezentaci nových aut v Plzni. Konat se bude už 12. ročník akce Plzeňský autosalon.

autosalon olympia

12. ročník Plzeňského Autosalónu se koná již od pátku u OC Olympia Plzeň. "Ve dnech 25. až 27. června se v prostorách OC Olympia Plzeň, jako každoročně, otevře ten největší showroom nových automobilů v Plzeňském kraji. Výstava se koná v netradičním termínu z důvodu jarních koronavirových omezení," uvádí manažerka OC Olympia Plzeň Lucie Juhászová.

Na návštěvníky čeká více než stovka 100 nových aut, skútrů, motocyklů i čtyřkolek a užitkových vozů, adrenalinové a testovací jízdy, ekologická auta.

Plzeňský Autosalón je největší a nejstarší výstava aut v Plzni i celém regionu. I letos bude na autosalonu velké množství vystavovatelů, značek i jednotlivých exponátů z řad automobilů, ale k vidění budou i skútry a motocykly. Připraven bue i doprovodný program.

autosalon

Na co se můžete těšit?

• Přes 20 značek nejnovějších vozů, téměř 100 modelů aut a ostatních vozidel na jediném místě! Na Autosalónu uvidíte pohromadě i nejvíce skútrů, motocyklů atd.

• Akční cenové nabídky pro vybrané modely vozů, testovací jízdy, slevy na nákup příslušenství, poradenství a zákaznický servis na špičkové úrovni, soutěže!

• Moderované představení vozů

Představování vozidel proběhne v sobotu a v neděli.

10:00 Auta a vozidla k práci – na cestu do práce i pracovní auta

11:30 Rodinná auta a vozidla

13:00 Vozidlo pro ženu

14:30 Čím se chceme pochlubit? Vlajkové lodě, unikáty, novinky…

16:00 Auta a vozidla, která nás baví… Potěšení z jízdy

Jaké značky budou na místě?
Aprilia / Audi / bagry a užitková vozidla / bazarové osobní automobily / el-Blesk / Fiat / Fiat Professional / Hyunda / Kymco / Mazda / Peugeot / Piaggio / Polaris / Polini tuning / Subaru / Suzuki / Škoda / Takeuchi (bagry) / Toyota / Vespa / Volkswagen / Volkswagen užitkové vozy

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24