QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na letišti ve Staňkově se chystá už 5. ročník Auto Moto show

14.09.2019 14:01

Testovací jízdy nových modelů, kaskadérská vystoupení, slackline show, parašutisti, vyhlídkové lety, kapela, dětské atrakce, velké dopravní hřiště, Predator trať 4x4, autogramiády...to vše už příští sobotu.
 

auto moto kaskadér
auto moto show 1auto moto showauto moto 1auto moto kaskadérautp mptpauto

Auto Moto Show vypukne na letišti ve Staňkově v sobotu 21. září. Akce začíná ve 13 hodin. Program je jako každoročně nabitý. Letos proběhne už pátý ročník akce.


Na letiště ve Staňkově přijíždějí každoročně tisícovky milovníků automobilové zábavy. A nejen ti, program je koncipován pro celou rodinu. Pro děti bude opět přichystána velká dětská zóna s nafukovacími atrakcemi. Novinkou letos bude velké dopravní hřiště We love cycling a také fotbálek.

Milovníci automobilů si přijdou na své. Svést se mohou novými modely značek Škoda, Seat, Honda a Volkswagen. Do Staňkova zamíří všechny nové modely. Do stáje Seatu přijede i Petr Fulín, přední český automobilový závodník, který ukáže co vše umí Cupra. K vidění, prohlédnutí i svezení budou kromě dalších modelů i novinky Škoda Kamiq i Scala. Předvedou se i užitkové vozy Volskwagen. Přímo na letišti pak bude připravena Preadator trasa 4x4.

Své kaskadérské umění na motorce předvede Bohouš Chmelař, Stuntriding nebo-li Streetbike freestyle bere v některých chvílích opravu dech. Další show předvedou borci chodící na slackline. Slackline show proběhne hned několikrát, a kromě toho vás tito hoši i v rámci workshopu naučí chodit po laně.

Odpoledne je pak na programu hromadný seskok parašutistů. No a pokud máte rádi letadla, tak si určitě nenecháte ujít vyhlídkové lety nad okolím letiště.

A to není všechno. Návštěvníky čeká ještě autogramiáda plzeňských hokejistů, živá kapela a různá vystoupení. Předvedou se i záchranné složky IZS.

Kompletní program najdete zde.

foto: ročník 2018 / Autocentrum Jan Šmucler
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24