QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Rabí se bude slavit Mikuláš, na hrad se chystá i Lucifer s čerty

24.11.2019 10:17

Přijďte oslavit s předstihem Mikuláše na největší hradní zříceninu Rabí. Nebíčko, peklíčko, Lucifer, čerti, andílci…mikulášská atmosféra na hradu Rabí bude určitě nezapomenutelná.

terasa paláce

Nebíčko a peklíčko na Rabí, to je název akce, která se bude konat 30. listopadu od 12:00 na největší hradní zřícenině Rabí na Klatovsku.

„Přijďte oslavit svátek sv. Mikuláše na hrad Rabí. Co vás čeká? V nebi plném andílků si pohrajete a zasoutěžíte v několika andělských zastaveních. U nebeské brány pak můžete pošeptat do ucha sv. Mikuláši svá tajná vánoční přání,“ zvou pořadatelé na Rabí.

Pro malé i velké zlobivce je připraveno začouzené peklíčko v hradním sklepení. „Již nyní si Lucifer s čertíky připravuje malá šibalská překvapení a také pilně zapisuje do Knihy hříchů všechny špatné skutky. Akce se uskuteční za každého počasí. Teplé nápoje a občerstvení najdete na nádvoří hradu,“ uvádí dále pořadatelé.

Rezervace na akci není nutná. Na Rabí se můžete přinést i vlastní mikulášskou nadílku pro své děti. U vstupu ji můžete předat andělům, kteří ji doručí vašim dětem během akce.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24