QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na silnici ležel mrtvý cyklista. Tachovští kriminalisté hledají svědky případu

20.11.2021 17:27

V sobotu 20. listopadu byl krátce po druhé hodině v noci na silnici mezi Lhotou u Stříbra a Sytnem nalezen mrtvý cyklista. Zachránit se ho nepodařilo. Kriminalisté hledají případné svědky.

koroner

V sobotu 20. listopadu byl krátce po druhé hodině ráno mezi obcemi Lhota u Stříbra a Sytno nalezený cyklista bez známek života. Na místo přijela záchranná služba, která prováděla resuscitaci, ta byla však přes veškerou snahu zdravotníků neúspěšná. Následně policisté cyklistu ztotožnili a zjistili, že se jedná o 56letého muže ze Stříbrska.

„Nyní kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, v tuto chvíli není možné vyloučit i případný střet cyklisty s jiným vozidlem. Kriminalisté proto žádají případné svědky, kteří po uvedené komunikaci v inkriminovanou dobu projížděli a zaregistrovali cyklistu oblečeného v tmavě modrošedé flaušové mikině, tmavě modrých montérkových kalhotách se šedými lemy, bez cyklistické helmy, jedoucího na horském kole ve směru od Lhoty u Stříbra na Sytno, či by mohli poskytnout jiné informace, které by napomohly řádnému objasnění tohoto případu, aby zavolali na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24