QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na silnicích v Plzeňském kraji se bourá. Na Tachovsku nehoda uzavřela silnici

02.07.2022 12:08     02.07.2022 20:04

V Liticích došlo ke srážce motorky s automobilem. Na Klatovsku havarovala dvě osobní vozidla. Na Tachovsku byla z důvodu dopravní nehody uzavřena silnice. 

DN_OA_HZSPK (3)
DN_OA_HZSPK (1)DN_OA_HZSPK (2)DN_OA_HZSPK (3)DN_OA_HZSPK (4)DN_OA_HZSPK (5)DN_OA_HZSPK (6)DN_OA_HZSPK (7)

Dopravní situaci komplikovala nehoda osobního automobilu na Tachovsku. Silnice byla z důvodu šetření dopravní nehody uzavřena. “Ve 12:39 havaroval jeden osobní automobil u obce Chodský Újezd směrem na Zadní Chodov. Hasiči po příjezdu na místo zajistili jednu zraněnou osobu, které poskytli předlékařskou péči a následně osobu předali záchranné službě,” uvedl Michal Holeček mluvčí hasičů. 

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. "Ženu ročník 1964 záchranáři ošetřili a následně transportovali s lehčími zraněními do Stodské nemocnice," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Dopolední dopravní nehoda osobního automobilu a motocyklu se stala kolem desáté hodiny v Řepné ulici v Plzni Liticích. “Zraněný motorkář ročník 2005 byl transportován s lehčím zraněním do FN Plzeň,” uvedl Vítězslav Sladký, mluvčí záchranné služby. Na místě asistovala jedna jednotka hasičů Plzeňského kraje.

Hasiči také zasahovali na Klatovsku. Nehoda dvou osobních automobilů si vyžádala zásah všech záchranných složek. “Ke střetu dvou osobních automobilů došlo v 10:44 na silnici mezi Janovicemi Nad Úhlavou a Týncem.Vyprošťování nebylo nutné, 3 zraněné osoby si převzala záchranná služba,” uvedl Michal Holeček, mluvčí hasičů a dodal: “Na místě nehody došlo k úniku pohonných hmot, které byly zasypány sorbentem.”

 

foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24