QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na zámku Kozel probíhá oblíbený podzimní jarmark - FOTKY

23.10.2021 17:28

V sobotu a v neděli 23. až 24. října probíhá na zámku Kozel tradiční podzimní jarmark. Jsou zde desítky stánků se skvělým pitím a jídlem, originální řemeslné produkty i dílničky pro děti.

Jarmark_Kozel_2_M.Svoboda
Jarmark_Kozel_2_M.SvobodaJarmark_Kozel_4_M.SvobodaJarmark_Kozel_1_M.SvobodaJarmark_Kozel_3_M.SvobodaJarmark_Kozel_5_M.SvobodaJarmark_Kozel_6_M.SvobodaJarmark_Kozel_8_M.SvobodaJarmark_Kozel_9_M.SvobodaJarmark_Kozel_10_M.SvobodaJarmark_Kozel_7_M.Svoboda

Přes víkend 23. až 24. října můžete zavítat na zámek Kozel na tradiční podzimní jarmark. Pro návštěvníky je jako obvykle připraveno chutné jídlo, dobré pití, originální řemeslné produkty a další.

Pro děti jsou zde dobové atrakce a tvořivé dílničky. Pohodovou atmosféru doplňují podzimem zabarvené stromy a především pak krásné prostředí zámecké parku.

Stánkaři jsou na Kozlu oba dva dny od 10 do 18 hodin. Vstup na jarmark je zdarma. Příjemné odpoledne strávené na jarmarku můžete také spojit s komentovanou prohlídkou zámku. Na základním okruhu můžete vidět expozice evokující atmosféru a vývoj bydlení od rokoka po napoleonský empír a z budovy jízdárny se stala výstavní síní, kde můžete mimo jiné vidět sochy od Josefa Václava Myslbeka.

 

foto: M. Svoboda

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24