QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda cisterny zablokovala hlavní tah na Kaznějov - FOTKY

01.04.2019 11:54

Havárie cisterna způsobila v pondělí dopoledne velké problémy na hlavním tahu I/27 za Třemošnou směrem na Kaznějov. Řidiče z kabiny vyprostili svědci!

1
1342

K havárii cisterny došlo na hlavním tahu I/27 mezi Třemošnou a Kaznějovem kolem půl jedenácté v pondělí dopoledne. Na místo byli povolání jak hasiči, tak záchranka.

"Kamion převáží sypké PVC. Nebezpečí ale nehrozí. Řidiče kamionu dostali ven svědci nehody," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Řidič cisterny skončil v péči záchranky. Ukázalo se, že za nehodou jsou podle všeho jeho zdravotní problémy. "Muž, ročník 1983, byl transportován do FN Plzeň na Lochotíně bez zranění, důvodem nehody byla jeho náhlá zdravotní indispozice," potvrdila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Přesné příčiny nehody jsou v šetření policie. Nehoda hodně zkomplikovala provoz na hlavním tahu I/27. Řidiči museli počítat se zdržením kvůli kolonám. "V pomalé rychlosti při odbočování směrem na Plzeň došlo u 35letého řidiče zřejmě ke zdravotní indispozici a sjel mimo komunikaci do lesního porostu. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," doplnila mluvčí policie Iveta Kořínková s tím, že doprava musela být v místech řízena kyvadlově.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24