QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zaměstnaly složky IZS! K Holýšovu musel letět i vrtulník - FOTKY

17.09.2019 13:31     17.09.2019 14:09

Hned několik něhod v průběhu úterý zkomplikovalo provoz na silnicích v regionu. Zasahovat musely také složky integrovaného záchranného systému.

1
12

Střet kamionu a osobního auta dokonce uzavřel hlavní tah I/26 u Holýšova na Domažlicku. "Před Holýšovem u Evobusu došlo k nehodě osobního auta a kamionu. Jednu osobu jsme museli vyprostit a předat do péči záchranné zdravotnické služby," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Jednalo se o zadní střet vozidel. Osobní auto narazilo zezadu do kamionu a bylo odraženo do příkopu," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Záchranka na místo vyslala dokonce vrtulník. "Muže, ve věku zrhuba 60 let jsme transportovali leteckou cestou se středně těžkými zraněními na urgentní příjem FN Plzeň," dodala mluvčí záchranky Mária Svobodová.

K další nehodě musely záchranné složky vyjíždět na Plzeňsku. U Nýřan srazilo auto cyklistu. "Muže, ročník 1978, jsme transportovalise středně těžkým zraněním při vědomí do FN Plzeň na Lochotíně," doplnila k další z nehod mluvčí záchranky.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24