QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Noční bitka v Klatovech, devatenáctiletý opilý mladík napadl muže

07.10.2019 13:35

Devatenáctiletý mladík napadl dalšího muže v Klatovech na parkovišti obchodního centra. Oba muži byli opilí, případem se zabývá klatovská policie.

Vozidla-PCR-05

Útočník měl 1,46 promile, napadený 3,02 promile alkoholu.

"Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali oznámení o fyzickém napadení v sobotu 5. října letošního roku. V době od 22.40 do 22.50 hodin na parkovišti u obchodního domu v Klatovech, nacházejícím se na ulici Domažlické, podezřelý muž fyzicky napadl poškozeného, kterého několikrát udeřil rukou sevřenou v pěst do obličeje a nejméně dvakrát jej nohou kopl do hlavy," popsala mluvčí policie Dana Ladmanová. 

Policisté zadrželi podezřelého devatenáctiletého místního muže, který měl dechovou zkoušku s výsledkem měření 1,46 promile alkoholu. "U poškozeného místního jednačtyřicetiletého muže bylo naměřeno 3,02 promile alkoholu, který byl převezen k ošetření do nemocnice a následně propuštěn. Podezřelý muž byl převezen do policejní cely a případ převzali policisté z oddělení obecné kriminality, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Po provedení úkonů byl v neděli podezřelý muž propuštěn," uvedla dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24