QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Noční nehoda ve Zruči! Opilý řidič a těžce zraněná mladá žena

31.05.2020 9:55     31.05.2020 13:27

Záchranáři od pátku vyjížděli k několika vážným nehodám. Zasahovali i v noci u nehody ve Zruči. Při té utrpěla vážná zranění mladá žena. Za nehodu může řidič, který byl opilý.

1

Nehoda se stala v Plzeňské ulici v obci Zruč v noci ze soboty na neděli kolem půl jedné. Zraněná spolujezdkyně zůstala zaklíněná ve vozidle.

"Zdravotnická záchranná služba transportovala ženu s těžkým zraněním, ale při vědomí a stabilními vitálními funkcemi na emergency fakultní nemocnice v Plzni," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Muž řídil opilý...

"Oznámení bylo přijato v 00:32hod. Řidič (r.1989) osobního vozidla jedoucí ze Zruče na Plzeň vyjel mimo vozovku, kde poškodil dopravní značení, oplocení u rodinného domu a sloup elektrického vedení," popsala nehodu mlvčí Hana Kroftová.

Vyšetřování ukázalo, že muž řídil pod vlivem alkoholu. "Řidič měl pozitivní dechovou zkoušku 2 promile, byl bez zranění. Zraněnou spolujezdkyni (ročník 1995) si převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Škoda byla vyčíslena na 150 tisíc korun," uvedla dále Hana Kroftová s tím, že nehodou se dále zabývají policisté.

V sobotu večer se stala vážná nehoda u Města Touškova. Více jsme psali zde.

K tragické nehodě došlo v pátek večer u Tlučné. Podrobnosti zde.

 

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24