U Města Touškova se přetočilo auto přes střechu. Čtyři lidé jsou v péči lékařů

30.05.2020 18:22

Poblíž Města Touškova směrem na Čemíny se v sobotu 30. května vpodvečer převrátilo auto přes střechu. Bouralo se i na dalších místech v Plzeňském kraji.

2 kolony Varská

V autě cestovalo malé dítě, to naštěstí vyvázlo bez zranění. "Zdravotnická záchranná služba transportovala z místa nehody čtyři pacienty s lehčím až středně těžkým zraněním a při vědomí na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ sdělil Vítězslav Sladký z krajské záchranky. Zranění utrpěla žena ve věku 21 let, dále  muž ve věku 22 let a zhruba dvacetiletý mladík. Sanitka odvezla do nemocnice také malé dítě na pozorování.

Během sobotního odpoledne vyjeli záchranáři i na hlavní tah na Most. Na křižovatce Třemošná x Záluží se srazilo osobní auto s motocyklem. "Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala muže ve věku 45 let s lehkým zraněním na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala Andrea Divišová ze záchranky.

Bouralo se i u Kralovic ve směru na Hradecko, kde skončilo osobní auto na střeše. "Ve voze zůstala zaklíněná jedna osoba. Podle prvotních informací při vědomí,“ uvedla Andrea Divišová. Záchranka nakonec z místa dopravila do plzeňské fakultní nemocnice lehce zraněného muže ve věku 78 let.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24