QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Novinka na poli služeb v Plzni. Problémy s počítačem vyřeší „hodinový ajťák“

08.10.2019 9:19

Ne každý je zrovna IT expert a problémy s notebookem nebo počítačem mohou být velkou komplikací. Pro Plzeň a okolí je nově k mání nová služba. Zavolat si můžete takzvaného hodinového ajťáka.

pocítač

S takzvanými „hodinovými manželi“ se v poslední době doslova roztrhl pytel. V domácnosti pomohou s téměř každou opravou nebo prací. Jenomže na všechno nestačí. V případě problémů s počítačem nebo notebookem byste měli vsadit spíš na „hodinového ajťáka“, tedy odborníka. V podstatě kompletní služby v tomto ohledu nabízí v Plzni a okolí „Pan Počítač“.

„Specializuji se na opravy počítačů pro domácnosti, ale i malé firmy. V případě menších problémů, které se týkají softwaru, je možné je řešit přímo na místě. Pokud tedy nejde například o úplně zahlcený počítač,“ říká majitel firmy Marian Plic. „Hardwarové záležitosti jsou samozřejmě komplikovanější a počítač je v drtivé většině případů nutné odvézt.“

Nabídka služeb „hodinového ajťáka“ je poměrně hodně široká. Krom jiného se zaměřuje i na mechanická poškození počítačů a notebooků, nefunkční monitory nebo výměny jednotlivých komponentů. „Snažím se uvádět do chodu i starší počítače, kterých už by se lidé třeba chtěli zbavit. V mnoha případech jdou počítače ještě udržet funkční, i když si to laik nedokáže představit,“ pokračuje Marian Plic.

Mimo jiné takzvaně „do chodu“ dokáže uvést i jiné poškozené věci. „Klienti se na mě obrátili například i s rozbitým dětským autem, čističkou vzduchu nebo jinou spotřební elektronikou,“ dodává Marian Plic.

Na „hodinového ajťáka“ se mohou zájemci obracet telefonicky v pracovní dny zhruba do 18 hodin. Některé záležitosti je možné řešit obratem, u jiných je nutné sjednat konkrétní termín. Služby poskytuje v rámci Plzně a nejbližšího okolí. 

Kontakty: +420 724 522 815, ajtak@panpocitac.cz, www.panpocitac.cz

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24