QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nový obchvat Rokycan má první oběť. Řidička podlehla vážným zraněním

04.12.2019 9:07     04.12.2019 18:50

Dvě osobní auta se srazila na novém obchvatu v Hrádku u Rokycan. Těžce zraněnou ženu dopravili záchranáři do plzeňské fakultní nemocnice, kde svým zraněním podlehla.

1

Dvě osobní auta havarovala dnes před devátou hodinou ranní v Hutnické ulici v Hrádku u Rokycan. Řidička jednoho z vozů zřejmě nedala přednost v jízdě. Při nehodě na novém obchvatu města došlo k vážnému zranění. Na místo zamířil záchranářský vrtulník.

Vrtulník transportoval 71letou ženu ve velmi vážném stavu v bezvědomí, se zajistěnymi dychacími cestami na urgentní příjem fakultní nemocnice. "Druhá žena ve věku 31 let byla  s lehčím zraněním transportována vozem rychlé záchranné pomoci do Rokycanské nemocnice," uvádí mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Mária Svobodová.

"Z dosavadního šetření vyplývá, ze řidička ve vozidle Škoda Octavia z dosud nezjištěným důvodu nedala přednost řidičce přijíždějící zleva po hlavní komunikaci od Mirošova a došlo ke střetu. Zraněnou řidičku z osobního auta Škoda si převzali záchranáři. Dechová zkouška s ohledem na zdravotní stav nebyla provedena, u druhé řidičky byl výsledek negativní. V současné době na místě stále probíhá šetření, komunikace je průjezdná se zvýšenou opatrností," dodává policejní mluvčí Hana Kroftová.

Aktualizace 18:50 - Žena, která řídila vůz Škoda Octavia a nedala přednost druhé řidičce, na následky nehody podlehla krátce po transportu do Fakultní nemocnice.

 

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24